Mégsem válnak el - Újabb fordulat Marsi Anikó és Palik László ügyben

Palik László válás Marsi Anikó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elmúlt hetekben Marsi Anikó és Palik László szakításától volt hangos a sajtó, valamint attól, hogy rövid időn belül mindketten új párt találtak maguknak. Most azonban egy bennfentes informátort meglepő dolgokat árult el a házaspár kapcsolatáról. 

Több kérdés is felmerül Marsi Anikó és Palik László szakításával kapcsolatban. Az egyik ilyen, hogy vajon Marsi Anikó azért repült-e annak idején Dominikára, hogy aláírassa a férjével a válási papírokat. Egy bennfentes szerint ez azonban egy légből kapott híresztelés: a műsorvezetőnek hiányoztak a gyermekei, ezért utazott ki Dominikára. Válásról nem volt szó és ez azóta sem változott.

A bennfentes szerint Marsi Anikó és Palik László nem válnak el egymástól. Forrás: TV2

- nyilatkozta egy informátor a Hot! Magazinnak, ami mindenképpen meglepő, hiszen Marsi Anikónak azóta új párja van, akit már mindenkinek bemutatott és akivel azóta már össze is költöztek.

- erősítette meg a bennfentes. Ráadásul nemrég az a híresztelés kapott szárnyra, hogy szerelme kivett egy hónap fizetés nélküli szabadságot, hogy folyamatosan Anikó mellett lehessen.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.