Emilio nem szégyelli, ha hibázik, sőt, még új dalt is írt legendás bakijáról - Videó

Ganxsta Zolee halandzsa videó videóklip Emilio
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emlékezetes maradt Emilio 2019-es bakija, amikor egy élő TV szereplés alkalmával nem jutott eszébe egy dal angol szövege, és hogy mentse a menthetőt, halandzsázni kezdett. A baki végül egy új dalra ihlette az énekest. 

Gangxsta Zolee kezdte el azt a videót terjeszteni, melyben zenésztársa, Emilio, halandzsázva énekli el a "Get down on it" című világslágert. A videó futótűzként terjedt a neten, az énekes mégsem esett kétségbe, sőt, a baki egy új dalra és videóklipre sarkallta.

- mesélte Emilio a Blikknek, aki aztán úgy gondolta, hogy csavar még egyet az egész sztorin. Így született meg a 'Haju vana dudu' című dal és a hozzá tartozó videóklip, amiben van önirónia, de azoknak is szól, akik folyamatosan beszólnak másoknak. Emilio és Zolee között pedig nincs harag, olyanannyira, hogy még Gangxta Zolee is feltűnik a polgárpukkasztó klipben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.