Heti holdnaptár (augusztus 23-29.): Izgalmas változásokat jeleznek az aktuális égi állások

Forrás: Shutterstock -
ezotéria holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nap napot követve egyre kevesebbet mutat meg magából égi kísérőnk, a Hold. Kivételesen nem fogunk jelentős energiacsökkenést tapasztalni. Izgalmas változásokat jeleznek az aktuális égi állások. Mind az öt, lassú mozgású bolygónk retrográd – egészen október 7-ig. A Fogyó hold miatt kerülendő a kapkodás, a sietség, mások sürgetése meg végképp nem javallott és nem is tisztességes! Az elhamarkodott döntések kellemetlenségeket, galibákat okozhatnak, és erre senkinek sincsen szüksége. Mivel nyár van, annak is a vége, megadhatjuk magunknak azt a lehetőséget, hogy különféle élvezeteket hajszoljunk – okosan, tudatosan és mértékkel!

2021. augusztus 23., hétfő a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Nehézkes nap, nem mellékes, hogy még érezhető a Telihold ereje, épp ezért ne kakaskodjunk, maradjunk nyugton. Minden okkal történik, hát ne erőlködjünk és ne erőltessünk semmit!

2021. augusztus 24., kedd a ♓ban (Fogyó hold, Halak)

Aki ma kockáztat, az nyerni fog? Megfutamodsz vagy belevágsz? Izgalmas dolgok történnek, figyeljünk minden hozzánk érkező hírre, mert abból nem csak okulni, hanem hasznot húzni is lehet!

2021. augusztus 25., szerda a ♈ ban (Fogyó hold, Kos)

Mivel erőteljesek a mai napi égi hatások, feltétlenül legyél aktív, de ne ess túlzásokba! Összegezd az elmúlt időszak tapasztalatait. Ami eddig nem ment, azt végleg el kell engedni. Ami viszont haladt, az jó irányba terelődik.

2021. augusztus 26., csütörtök a ♈ ban (Fogyó hold, Kos)

Ez a nap bonyodalmat és nehézségek hoz azoknak, akik struccpolitikát folytatnak. Ezt el lehet kerülni, ha tudatosan mozgunk, érdeklődünk, kérdezünk, kutatunk, új dolgokat fedezünk fel.

2021. augusztus 27., péntek a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Fogyóhold lévén dolgozzunk az elengedésen – legyen az tárgy, élethelyzet vagy egy élő személy. Határozzuk el, mit eresztünk végleg útnak és mit tartunk meg. Ami most elmegy, az felszabadít a teher alól.

2021. augusztus 28., szombat a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Hétvége lévén bármit megtehetsz, bárhová elmehetsz, bárkit meghódíthatsz, és csodát tehetsz a környezeteddel. Erő feszül benned? Engedd szabadon! Az ismerkedés barátságot vagy szerelmet szül.

2021. augusztus 29., vasárnap a ♉ban (Fogyó hold, Bika)

Bármi történjék ma, ne kapkodj és ne menj messzire. Tartsd meg azt, amiért keményen megdolgoztál! Ne akarj bármi áron még több dologhoz, elismeréshez jutni. A kevés ma sokkal többet adhat, mintha hajszolnád az ismeretlent.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.