Megdöbbentő dolgot állít a nyomozó az eltűnt Maddie McCann szüleiről

Forrás: AFP/Handout -
gyanúsított Madeleine McCann eltűnése Madeleine McCann Christian Brückner vádlott
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Goncalo Amaral, aki Madeleine McCann eltűnése ügyében folytatott nyomozást vezette, többször is azt állította, hogy Kate és Gerry McCann a fő gyanúsítottak. Szerinte a pedofil Christian Brücknert hamisan vádolják.

Goncalo Amaral folyamatosan sértegeti a Maddie McCann szüleit, már nem először állítja bizonyítékok nélkül, hogy ők a bűnösök kislányuk eltűnésében. A német Bildnek azt mondta, Christian Brücknert hamisan vádolják, szerinte semmi köze Maddie eltűnéséhez. Elmélete szerint a kislányt senki sem rabolta el, ez csak a szülők által megrendezett színjáték. Kate és Gerry McCann jogi útra terelték a dolgot.

Továbbra is Maddie McCann szüleit vádolja a nyomozást vezető rendőr Forrás: AFP/Handout

A 61 éves nyomozó azok után állítja ezt a szörnyűséget a szülőkről, miután Brückner háza alatt egy hangszigetelt bunkert találtak a rendőrök egy házkutatás során. A férfi valószínűleg itt akarta elrejteni, vagy rejtegette is Madeleine McCannt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.