királyi család II. Erzsébet brit királynő Meghan Markle botrány Harry herceg András herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy királyi kommentátor azt állítja, hogy az Andrew herceg ellen indított polgári peres eljárás nagyobb problémát jelent a királyi család számára, mint a feszült kapcsolat Harry herceggel és Meghan Markle -lel. 

A Jeffrey Epsteint feljelentő nők egyike, Virginia Giuffre hétfőn egy manhattani bíróságon szexuális visszaélés miatt pert indított András yorki herceg ellen, azt állítva, hogy Erzsébet királynő fia megerőszakolta őt még 17 éves korában. András herceg egyelőre mindent tagad, Erzsébet királynőt pedig nagyon aggasztják ezek a vádak, melyek nagy kárt tehetnek a királyi család hírnevében.

II. Erzsébet királynő jobban aggódik András herceg miatt, mint Meghan és Harry miatt. Forrás: Getty Images/Ben A. Pruchnie

Szakértők szerint ez a kérdés most sokkal jobban foglalkoztatja a királynőt, mint Sussex hercegével és hercegnőjével való megromlott kapcsolata - írja a Daily Star.

- nyilatkozta a kommentátor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.