Megdöbbentő vallomás: "Elraboltak és meztelenül az ágyhoz kötöztek a földönkívüliek"

Forrás: Shutterstock -
kísérlet elrablás UFO földönkívüli
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Philip Kinsella egy podcastban mesélt arról, hogy 1989-ben, miután hazatért a munkából, elrabolták és egy űrhajóra vitték a földönkívüliek, ahol meztelenül ébredt egy ágynak kötözve. 

Philip Kinsella azt állítja, hogy 1989 -ben találkozott a földönkívüliekkel, amikor is az éjszaka közepén felébresztették és egy űrhajóba vitték. A következő dolog, amire emlékszik, hogy meztelenül egyfajta orvosi környezetben találta magát. Kicsit piszkos volt a hely és nagyon meleg volt - írja a Daily Star.

Philip Kinsella azt állítja, hogy 1989 -ben elrabolták az ufók. Forrás: Shutterstock

A férfi végül megmenekült, ugyanis megjelent egy szürke alak, s akkor a chip kivált a testéből, a rögzítő szíjak lepattantak és a három földönkívüli is eltűnt. A szürke alak gondolatátvitellel kommunikált vele, utasította, hogy öltözzön fel, majd visszakísérte a Földre. A kaland nem múlt el nyomtalanul, Kinsella másnap három háromszög alakú nyomot talált a jobb füle mögött, három jelet a jobb karján, és két évig még erős orrvérzése is volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.