Gyermekként ismerte meg az ország: újra az éneklésből él Patai Anna, a Megasztár egykori felfedezettje

Forrás: TV2 -
Megasztár énekesnő Patai Anna születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Patai Annát 2010-ben ismerte meg az ország, akkor tűnt fel a Megasztárban. A tehetségkutató után Anna kicsit eltűnt a nyilvánosság elől, de a zene végig ottmaradt az életében. Anna mostanra csinos, fiatal nővé cseperedett. Nem tanult tovább az érettségi után, most a zenélésből él.

"A mai napig a zene a mindenem, de időközben azért elvégeztem egy kézápoló és műkörömépítő tanfolyamot, hogy a saját körmeimet magam készítsem el, de amikor nem voltak fellépések, nagyon jól jött, hogy tudtam vendégeket fogadni, nagyon megszerettem" - mondta a Blikknek Anna, aki pont ma ünnepli 22. születésnapját.

Patai Anna a Megasztárban Forrás: TV2

Az énekesnő a magánéletében is kiegyensúlyozott, már hat éve van együtt Bencével, akivel már az eljegyzést tervezik, és két éve együtt is laknak.

Patai Anna ma ünnepli 22. születésnapját Forrás: https://www.instagram.com/pannaofficial_/

Anna - a többi zenészhez hasonlóan - nagyon boldog, hogy a lezárások után végre ismét színpadon lehet. Nemrég volt egy színházi bemutatója, és készül az új klipje is, amit hamarosan láthat a közönség is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.