Végre eljutott nászútra a válogatott vízilabdásunk: gyönyörű helyen töltik megérdemelt pihenésüket

Zalánki Gergő vízilabda nászút
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zalánki Gergő és gyönyörű felesége a koronavírus miatt nem jutottak el nászútra esküvőjük után, ezért most pótolták be az utazást: Mallorcán romantikáznak. 

Zalánki Gergő és felesége, Fruzsina tavaly házasodtak össze, de mint sokak, ők sem tudtak nászútra utazni, hiszen a koronavírus minden számításukat keresztülhúzta. Persze az sem könnyítette meg a helyzetüket, hogy Gergő évente kétszer kap szabadságot. Most, az olimpia után szerencsére lehetőségük nyílt arra, hogy kipihenjék a fáradalmakat, és megejtsék régóta halogatott nászútjukat. A szerelmesek Mallorcára utaztak, ahonnan néhány fotót megosztottak a közösségi oldalaikon is.

Még néhány napig élvezhetik a pihenést, de aztán csomagolniuk kell, hiszen Olaszországba költöznek. Sok vívódás után döntöttek így, és ennek az oka nem más, mint az, hogy Zalánki Gergő ősztől a Reccóban fog játszani, amely gyerekkori álma volt a vízilabdázóbnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.