"Azt láttam belőle, hogy egy öntörvényű hülyegyerek" - így látta Varga Viktort a Farkasok vezetője

Forrás: TV2 -
hülye Varga Viktor Totem (műsor) műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tévénézők nap mint nap láthatják Varga Viktort a TV2 saját fejlesztésű műsorában, a Totemben, ahol a Farkasok csapatát erősíti. A csapatvezető, Varga Feri elárulta, hogy eleinte nem volt túl jó véleménnyel az énekesről.

Varga Viktor és Varga Feri kapcsolata nem volt zökkenőmentes a Totem című műsor forgatása elején. A Farkasok vezetője eleinte nem tudott mit kezdeni az énekes kirívó viselkedésével.

"Kezdetben, látva, hogy Viktor az én csapatom tagja lesz, féltem, hogy mit kezdek vele, mert csak azt láttam belőle, hogy egy öntörvényű hülyegyerek.

Viszont így pár nap elteltével egyre inkább kijön a valódi énje, a valódi értékei. Úgy érzem, hogy egyre inkább szedem le róla azokat a sallangokat, amiket magára aggatott. Megvan a magához való esze, emellett egy csupaszív ember. Akár még a csapat vezető egyénisége is lehetne. Szó nélkül beugrott mellém a 8-10 fokos dézsába is, ahol komoly érzelmek jöttek ki belőlünk, ezek is a csapat épülését szolgálják" - magyarázta Feri.

Varga Viktort öntörvényű hülyegyereknek látta a Farkasok vezetője Forrás: TV2

Viktor mostanra nagyon szoros kapcsolatot ápol a csapatvezetővel, aki nagyon emlékezeteti az édesapjára - írja a Bors.

"Ferivel van közöttünk egy kapocs, ami egyébként abszolút megmagyarázható, mivel ő teljesen ugyanaz a karakter, mint az apám. Úgy érzem, hogy neki is kicsit olyan, mintha a fia lennék" - tette hozzá Viktor.

"Ő egy nagyon rosszindulatú ember" - egyre többen fordulnak Szőke Zoltán ellen a Totemben

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.