Palvin Barbi kedvese, Dylan Sprouse mostantól a kollégiumban főzött borát árulja

Forrás: Palvin Barbara/Instagram -
Palvin Barbara közönségtalálkozó Dylan Sprouse
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Palvin Barbara és kedvese, Dylan Sprouse a héten közönségtalálkozót tartott. Az esemény apropója, hogy Dylan piacra dobhatta mézborát, melyet anno még a kollégiumi szobájában főzött először, és mostanra készült el a végleges változata. 

A gyönyörű modell mindenben szerelme mellett áll, ezért elhozta őt hazánkba, hogy itt is megismertesse a közönséget az új termékkel.

Barbi és Dylan immáron három éve együtt vannak, és ez a hetedik alkalom, amikor Magyarországra látogattak. A színész nagyon szeret itt lenni, arra pedig különösen büszke, hogy Barbival az oldalán sétál, és minden szempár gyönyörű kedvesére szegeződik.

"Az első alkalommal, mikor Budapesten sétáltam vele - három évvel ezelőtt - azt vettem észre, hogy ebben az országban úgy bánnak vele, mint egy hercegnővel. Tényleg, nem láttam azelőtt ilyet, lenyűgöző." - nyilatkozta Dylan a Tények Plusznak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.