Hatalmas örömhírt jelentett be a magyar rapper és szerelme: "Összeborulva sírtunk"

bejelentés eljegyzés Young G Mészáros Norina
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Eljegyezte kedvesét, gyermeke édesanyját Young G, azaz Rácz Béla. Az örömhírt közösségi oldalán jelentette be az újdonsült menyasszony, Norina. 

Határtalan a boldogság Young G családjában, ugyanis a népszerű rapper a minap megkérte szerelme, Mészáros Norina kezét. Az újdonsült menyasszony közösségi oldalán számolt be az örömhírről.

Norina elárulta, hogy nem is sejtette, hogy mire készül a kedvese.

"Elvitt vacsorázni és utána annyit kérdezett tőlem, hogy bízom-e benne? Mondtam, hogy persze. Elkezdett elindulni az autópálya felé és bekötötte a szemem, szédültem, mint a franc.

Felvezetett egy szobába, levehettem a kendőm és amikor kinyitottam a szemem ő letérdelt, mindenhol virágszirmok, a kedvenc zenénk, és a kedvenc pezsgőnk, és hát megkérdezte, leszek-e a felesége. Természetesen igent mondtam. Összeborulva sírtunk és arról beszéltünk, milyen szerencsések vagyunk, hogy egymásra találtunk és milyen csodás közös gyermekünk született"

- írta le a megható részleteket az édesanya.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.