Hatalmas a boldogság: Megkérték a TV2 csinos híradósának a kezét

TV2 eljegyzés híradós Vitányi Judit
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megkérték a csinos műsorvezető, Vitányi Judit kezét. Az eljegyzésre egy gyönyörű görög szigeten került sor.

A TV2 csinos időjósának, Vitányi Juditnak a boldogsága határtalan, ugyanis a minap megkérte kedvese a kezét. Juditot Görögországban, Mykonos szigetén jegyezte el szerelme.

Kiderült, hogy a lánykérés nem volt teljesen zökkenőmentes, ugyanis a műsorvezető párja szeptember 1-jén délelőtt megpróbálta felhívni Judit édesapját, akit nem ért el, csak Judit anyukájával tudott beszélni, neki viszont nem árulta el, hogy miért szeretne beszélni a családfővel.

Emiatt Judit édesanyja nagyon megijedt, hogy lányát érhette valami a nyaraláson. Az aggódó anyuka később azonban megnyugodott, amikor Judit párja elérte végre az édesapát, és megkérhette tőle a lánya kezét. Természetesen megkapta a lánykérésre az áldást és ugyan néhány órával később, mint tervezte, fel is tehette élete szerelmének a nagy kérdést - írja a Tények.

Judit az Instagram-oldalán osztott meg egy csodálatos fotót, amelyen jól látni, milyen gyönyörű helyen történt élete egyik legfontosabb eseménye.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.