"A stílusa nem tetszett" - Épp, hogy megérkezett, máris óriási balhét generált Stohl András

Forrás: Instagram/Stohl András -
balhé Stohl András Totem (műsor) veszekedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Stohl András is csatlakozott a Farkasok csapatához, a színész stílusa azonban sokaknál kihúzta a gyufát.

A Farkasok csapata jelenleg nincs a legjobb formában, a sorozatos kudarcok miatt pedig még nehezebben fogadnak be maguk közé bárkit. Stohl András ennek ellenére óriási magabiztossággal csatlakozott a csapathoz, ami nem igazán nyerte el a csapattagok tetszését. Először azzal húzta ki a gyufát, hogy megpróbálta kiosztani, ki hol alszik majd, később pedig leültette társait, és arra kérte őket, beszéljék át, ki hol rontotta el a játékot.

A feszültség akkor éleződött ki a legjobban, amikor a Farkasok férfi játékosai elmentek fát gyűjteni az erdőbe, és a rivális Szarvasok tábora mellett elhaladva hallották, hogy fennhangon ünneplik a sikerüket. Stohl képtelen volt szó nélkül hagyni a dolgot, és bekóstolta ellenfeleit, amit Hamvai P.G. nem hagyott szó nélkül.

Épp, hogy megérkezett, máris óriási balhét generált Stohl András Forrás: Instagram/Stohl András

-kiabált a Szarvasoknak Stohl, majd meginvitálta őket a Farkasok táborába. Miután a színész viccesen megjegyezte, hogy félúton találkoznak, Hamvai P.G. utánakiabált, és azt mondta, "vagy nem." Stohl megtorpant, és megkérdezte, ezt ki mondta; majd Novák Zalán a Farkasok távozása után megjegyezte, hogy Stohl stílusa bicskanyitogató volt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.