Megdöbbentő dolog derült ki Diana utolsó kapcsolatáról: lehet, hogy nem az volt, aminek látszott

Forrás: Getty Images/Georges De Keerle -
Diana hercegné szerelem Dodi Fayed kapcsolat
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Diana hercegné utolsó szerelme Dodi Fayed volt, legalábbis eddig ezt hittük. Most azt állítják, hogy a kettejük kapcsolata igazából csak a médiának szólt. 

Diana hercegné azután jött össze Dodi Fayed producerrrel, hogy végleg elváltak útjaik Károly herceggel a híresen boldogtalan házasságuk után. A párost mindenhová követték a lesifotósok, és úgy tűnt, igazi szerelem bontakozott ki a hercegné és Dodi Fayed között. A legfrissebb információk szerint azonban lehet, hogy nem volt igazából érzelmi kapcsolat kettejük között, a megörökített romantikus pillanatok pedig csak a médiának szóltak.

Diana hercegné és szeretőjének kapcsolata nem biztos, hogy igazi volt Forrás: Getty Images/Georges De Keerle

Már korábban is híresztelték, hogy Diana nem szerette igazán Dodit, most azonban újabb információk kerültek elő a kapcsolatukról. Bennfentesek azt állítják, hogy amikor senki nem látta őket, egyáltalán nem volt köztük intimitás. Külön szóbában aludtak, Dodi ráadásul asszonyomnak szólította Dianát - írja a Republic World.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.