szerelmi horoszkóp csábítás horoszkóp magazin erogén zóna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mindenkinek megvan a maga gyengéje a szerelem terén. Kit ezzel lehet levenni a lábáról, kit azzal. Most megmutatjuk, hogy az egyes csillagjegyeket hogyan lehet a legkönnyebben elcsábítani.

Neked mi az erogén zónád? Mitől dobog hevesebben a szíved? Mi a legrejtettebb vágyad? És a párodnak? Ha még nem tudod,

olvasd el, hogy melyik csillagjegyet mivel lehet a leginkább boldoggá tenni.


KOS


A Kos erogén zónája a füle, a haja, a tarkója és imád mindent, ami vörös vagy szexi, így a Kos férfi szinte megőrül a csábító piros fehérneműtől, míg a Kos nőre nagy hatással lehet akár egy szál vörös rózsa is – hát még egy csokor! A jegy szülöttei igazán kedvelik a romantikát, ugyanakkor igencsak szenvedélyesek is tudnak lenni. Engedd, hogy ő legyen a főnök vagy a megmentő, te pedig játszd el a védtelent...


BIKA


A Bika erogén zónája a nyaka és az érzékei, amelyek között kiemelt szerepet kap az ízlelés. Nagy sikert arathatsz, ha főzöl egy finom vacsorát, ha pedig még egy kis szarvasgombát is csempészel az ételbe, netalán a desszert valami csokoládés fogás, akkor nyert ügyed lesz. A gasztronómia mellett a Bikát érdemes masszázzsal is kényeztetni, ha pedig valami érzéki selyemholmit is bevetsz – hálóruha, lepedő stb. -, akkor szinte teljesen megvadul.

A bika teljesen beindul a selyemtől Forrás: Shutterstock


IKREK


Az Ikrek erogén zónája a füle és az ujjai. Ő az, aki nem nagyon finomkodik, ha csábításról van szó: jöhet az erotika minden mennyiségben és formában, legyen szó érintésről, telefonos vagy internetes szexről netalán felnőtt filmekről. Lapozd át vele a Káma Szútrát, legyenek spontán, vad ötleteid, de mivel az Ikrekre izgatóan hat az egyenruha, így egy kis beöltözős játék is szóba jöhet nála.


RÁK


A Rák erogén zónája a melle és a hasa. Mivel a Rák mindennél jobban akarja, hogy szükség legyen rá, ezért ennek éreztetése már eleve csábítóan hat rá. Emellett imádja a romantikát, így egy vízparti, holdfényes vacsora is jó ötlet lehet, főleg, ha tengeri herkentyűk kerülnek a tányérra. Mielőtt valóban megkezdenéd a csábítást, mindenképpen beszélgess vele hosszan és a meghitt érintéseket és öleléseket se hanyagold.


OROSZLÁN


Az Oroszlán erogén zónája a hát alsó szakasza. Őt leginkább úgy lehet elcsábítani, ha a partnere leplezetlenül csodálja, sőt hízeleg neki. Mivel imádja a csillogó dolgokat és a luxust, így szereti az aranyat is – partnere beöltözhet aranyszín ruhába, de egy szép ékszer is boldoggá tudja tenni. Ami azonban még ennél is jobban felcsigázza, ha ő lehet a dominus/domina a helyzetben és megmutathatja, ki az úr a háznál.

Az oroszlán imádja a luxust és felcsigázza, ha ő lehet a dominus/domina Forrás: Shutterstock


SZŰZ


A Szűz erogén zónája az elméje. Nem, nem tévedés, ezt a jegyet az intellektus izgatja fel a legjobban, na meg a tökéletesség. Emellett azonban nagyon kedveli a masszázst és a finom érintéseket. A Szűz elsőre hűvösnek és kimértnek tűnik, ám ez csak a látszat, mert a felszín alatt igazán erős libidó dolgozik benne. Nem is hinnénk, de ez a jegy kifejezetten kedveli a beöltözős játékokat – főleg az ápoló/ápolónő szerepeket – a felnőtt filmeket, sőt az orgiákat is.

Ha érdekel, hogy miképp lehet legkönnyebben elcsábítani a többi jegyet, olvasd el következő cikkünket is.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.