Heti holdnaptár (szeptember 13-19.): Nem csupán a vágyott célok, hanem jóval több is elérhető

asztrológia horoszkóp holdnaptár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egész héten hízik a Hold, ez jót tesz az önbizalmunknak és tettre késszé varázsol mindannyiunkat. Jövő héten fogyatkozni kezd égi kísérőnk, de ennek hatását most még nem érezhetjük. A Hold fénye erős, energiája aktív, mindenkit biztat és táplál az aktuális tervek megvalósításában. Nem csupán a vágyott célok, hanem jóval több is elérhető. A hét dolgosabbik részében a lendület bármilyen messzeségig elvisz. Ez a hét azoké, akik mernek a szokásosnál még bátrabbak és bevállalósabbak lenni.

2021. szeptember 13., hétfő a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

Ez egy energikus nap, amikor a család, a tanulás, a munka és a rájuk szánt idő többszörösen megtérül. Ha egy kérdésre, kérésre egyértelmű nem válasz érkezik, azt fogadjuk el.

2021. szeptember 14., kedd a ♐ban (Növő hold, Nyilas)

A nagy mennyiségű aktív energiát érdemes felhasználni nagy dolgok megvalósítására. A társasági élet, a móka, egy kirándulás, egy a naphoz nem illeszkedő cselekedet nagy sikert hozhat.

2021. szeptember 15., szerda a ♑ban (Növő hold, Bak)

Ajánlott keveset beszélni, helyette inkább csendben figyelni! Csakis olyasmit tegyünk, aminek biztosan elérünk a végére. A túl kockázatos lépések akár galibákat is okozhatnak.

2021. szeptember 16., csütörtöki a ♑ban (Növő hold, Bak)

Vegyes hatásokkal teli nap, lehetünk a hullámvasút tetején és alján egyaránt. Adódhat jó és leterhelő helyzet, fogadjuk el, felesleges az ellenállás. Lesz, amit nem kívánunk a hátunk közepére sem, bátran mondjuk ki, hogy: nem!

2021. szeptember 17., péntek a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Erős nap, érdemes új dologba kezdeni, bátornak lenni, ismeretlen útra lépni. Cseréljünk eszmét olyan dolgokról is, amik egyébként eddig nem foglalkoztattak bennünket. Nem szabad a babérokon ülni!

2021. szeptember 18., szombat a ♒ben (Növő hold, Vízöntő)

Olyan nap lesz, amilyenné tesszük! Aki lazítana: tegye! Aki aktívkodna: tegye! Az apró, jelentéktelennek tűnő dolgok hordozzák magukban a leglényegesebb információkat. Olyat tégy, ami számodra kedves!

2021. szeptember 19., vasárnap a ♓ban (Telihold, Halak)

Felfokozott a helyzet, a nap jelentős részében pörgünk és forgunk, nagy dolgokat akarunk megcselekedni - de állj! Inkább keveset, de azt csináljuk a lehető legjobban!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.