Lebuktak! Kiszivárgott egy rejtett kamerás felvétel Majka és Hajni esküvőjéről

esküvő Majoros Hajnalka Dundika Majka Majoros Péter
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hatalmas titok övezte Majka és Dundika esküvőjét, azonban most megtört a jég, és egy exkluzív felvételen bárki láthatja, milyen volt a sztárpár esküvőjén.

Majka és Hajni esküvője szigorúan a nyilvánosság kizárásával zajlott, de hála az ott bulizó sztároknak, egész sok minden kiderült. Láthattuk például, mit szólt Tilla az ifjú pár ruháihoz, és azt is, milyen sütemények voltak a műsorvezető nagy napján.

Bár egyetlen forgatócsoportot sem engedtek be a pincészetbe, sőt, Majka azt is megígérte, hogy ha egyetlen drónt is meglát az esküvő helyszíne felett, leszedi, két héttel a nagy nap után napvilágot látott egy videófelvétel az esküvőről.

A különleges, exkluzív felvétel 6:45-től látható a Darázsfészek újratöltve című műsorban. A videón Tilla, Curtis, illetve a friss házasok is feltűnnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.