Sokkoló: egy hajszálon múlott Bay Éva és férjének élete

Forrás:TV2 -
M7-es autópálya Bay Éva baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bay Éva és férje, Marczali László néhány napot Horvátországban töltött, ám a hazaút majdnem katasztrófával végződött. 

Szombat délelőtt Bay Éva és férje hazafelé tartottak az M7-esen. A forgalom nem volt említésre méltó, jó látási- és útviszonyokkal. Hirtelen azonban egy autó megpördült és 3 sávon keresztülcsúszva megállt a leállósávban. A műsorvezető és férje azonnal fékeztek, majd riasztották a mentőket. Az autóból mindenki komolyabb sérülések nélkül szállt ki - írja a Blikk.

"Szerintem ahogy odacsapódott balra, iszonyú sebességgel, majd át, a másik oldalra, az egy műszaki hiba lehetett, valószínűleg egy gumidefekt" - mesélte László, akinek a fedélzeti kamerája mindig be van kapcsolva.

Bay Éva örül annak, hogy nem lett nagyobb a baj. Forrás:TV2

"Tényleg mekkora szerencse, hogyha csak egy picikét gyorsabban megyünk, akkor összeütközünk. Hiszek abban, hogy van egy kis angyalka, aki repül velünk és azt mondta, hogy most egy kicsit menjünk lassabban, hogy nehogy valami baj legyen"

Ez is érdekelhet: Már külföldi nyaralását tervezi Bay Éva, mivel megkapta a második koronavírus elleni oltást is

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.