Bizarr: Elhagyta a felesége, miután a földönkívüliek egy chipet ültettek a férfi karjába

Forrás: Shutterstock -
földönkívüliek válás chip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A házassága rovására ment a földönkívüliekkel való szoros kapcsolata annak a férfinek, aki elmondása szerint már több mint száz alkalommal találkozott idegenekkel.

Steve Colbern fő hivatása, hogy a földönkívüliek tevékenységét vizsgálja: állítása szerint már több mint száz alkalommal találkozott idegenekkel. Az egyik találkozás alkalmával egy „nanochipet" ültettek a karjába, ami az egész életét fenekestül felforgatta.

A bizarr eset úgy kezdődött, hogy Colbern egy ufót látott az avokádófája felett lebegni, majd egy zöld fénysugár felhúzta egy űrhajóba. Ezután egy orvosi állomáson találta magát, ahol arra utasították, hogy feküdjön le egy asztalra. Ottz egyik szürke idegen megműtötte.

A kép illusztrráció Forrás: Shutterstock

"Egy hosszú eszközt használt, ami olyan volt, mint egy darab rozsdamentes acélcső, aminek a belsejében egy száloptika volt, ami ultraibolya fényt bocsátott ki, és ennek a végén volt egy eszköz, ami az implantátumokat adagolta és ültette bele az alanyba"

- mesélte a hátborzongató történetet a férfi.

Az eset után Steve nemcsak a munkáját, hanem a feleségét is elvesztette, ugyanis a történtek után minden idejét arra szánta, hogy a földönkívüliek után kutasson - írja a Daily Star.

"A feleségem nem volt túlságosan boldog, amikor megtudta ezt, és engem hibáztatott érte. Szerintem ez eléggé igazságtalan volt, de az emberek így reagálnak. Ez rutinszerűen tönkreteszi a kapcsolatokat"

- tette hozzá.

A munkáját pedig azután veszítette el, miután a belé ültetett chipet a cég berendezéseivel próbálta meg kielemezni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.