Hátborzongató történetet osztott meg a családjáról Liptai Claudia: "A temetésén még élt"

Forrás: sarosi zoltan/Sarosi Zoltan -
bizarr Liptai Claudia üknagyapa koporsó
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Meghökkentő családi sztorit mesélt el a minap Liptai Claudia a Sláger Rádió Édes Kettes című podcastjében. A történet szerint üknagypapája a saját temetésén ült fel a koporsóban.

Sokkoló családi történetet mesélt el Liptai Claudia a Sláger Rádió Édes Kettes című podcastjében, amit férjével, Pataki Ádámmal együtt készítenek.

"Tudod, azt meséltem neked, hogy volt a családomban tetszhalott. Egy üknagypapa, aki fölült a ravatalon"

- mesélte a bizarr sztorit a műsorvezető, aki elmondta, hogy a rokona a halálos ágyán azt kérte a gondozóitól, ha lejárt az ideje itt a Földön, várjanak még két napot, hogy biztosra menjenek a dologgal".

Liptai Claudia hátborzongató történetet mesélt el a családjáról Forrás: sarosi zoltan/Sarosi Zoltan

"Régen vidéken napokig ültek a halottak felett, és bizony, egyszer csak...Utána, azt hiszem, tényleg meghalt, de a temetésén még élt. Valószínűleg az orvostudomány nem járt még olyan cipőben, de lehet, hogy nagyon halk volt a szívverése" - magyarázta a meglehetősen hátborzongató esetet Claudia.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.