"Kell a sz*r a népnek!" - Nem mindenki örült, hogy visszatért az RTL sztárja

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv -
Survivor Zsófi visszatérés Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy megírtuk, a Survivor versenyzője, Gábor feladta a játékot, és egy korábban kiesett játékos, Zsófi tér vissza a helyére.

Zsófi visszatérésétől nem minden játékos volt boldog, korábban is sok támadást kapott, többek között boszorkánynak nevezték. A nézők többsége ezzel ellentétben már a lány kiesésekor azt írta, hogy örülnének a visszatérésének, megosztó személyisége jót tesz a játéknak. Akadtak azonban olyanok is, akik igazságtalannak találták a visszatérést.

Survivor Zsófi visszatért Forrás: RTL Klub

"Zsófi kipihente magát,evett, beszélt az otthoniakkal, teljesen feltöltődött, és védettségi amulettel visszarakták a játékba, amiért tulajdonképpen nem tett semmit! Nagyon nem fair a többiekkel szemben!" - írta egy kommentelő.

"Gusztustalan az egész! Ilyen nőt betenni, ja végül is kell a sz*r a népnek... Úgyis hamar kiteszik. Ilyen stílussal, más cuccába turkál és hasonlók elviselhetetlen! Hiába van ereje... Bár milyen erőről beszélünk semmit nem láttam tőle. Emberileg nekem ettől még nulla" - akadt ki valaki, aki egyáltalán nem kedvelte a visszatérő verssenyzőt.


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.