Újabb részletek derültek ki Várkonyi Andrea esküvőjéről és lánybúcsújáról: megvan az időpont

Forrás: Life TV -
esküvő Várkonyi Andrea Lánybúcsú Mészáros Lőrinc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot lázban tartja Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc esküvője, és a nagy nap közeledtével a tévés lánybúcsúja is beszédtéma.

A Story magazin úgy tudja, hogy jövő hétvégén, szeptember 24-én lesz Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea lakodalma a Tihanyi-félszigeten. Minden bizonnyal több híres ember is lesz a vendégek között, sajtóhírek szerint 130 embert hívtak meg.

Várkonyi Andrea egy luxusvitorláson tartja a lánybúcsúját Forrás: Life TV

A lakodalom előtt azonban még ott van Andrea lánybúcsúja is: többen tudni vélik, hogy egy exkluzív, csajos bulit rendez, ahova csak a legközelebbi, legbizalmasabb barátnőit hívja meg. A lap úgy tudja, ott lesz Doszpot Evelin, az Egyesül Államokban élő Gombos Edina, Pirner Alma, és Andi egyik sminkes barátnője is. A buli állítólag a Balatonon lesz, az esküvőt megelőző napokban egy luxusvitrolással hajóznak ki. A hangulat a latin partikat fogja idézni, hiszen a műsorvezető imádja Dél-Amerikát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.