Viharosan indult a kapcsolat: Fésűs Nelly csak idővel békélt meg lánya, Csenge választottjával

Forrás: TV2 -
párkapcsolat anyós Horváth Csenge Totem (műsor) Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly lánya, Csenge ki akart lépni ismert édesanyja árnyékából. A 18 éves lány már évek óta vállal fotózásokat, saját keresete van, és most a TV2 kalandrealityjében, a Totemben is szerepel.

Csenge a Story magazinnak elárulta, hogy mindig is érettebb volt a kortársainál: azóta érzi magát felnőttnek, mióta a testvére, Elza megszületett. Csenge nemcsak céltudatos és sikeres, hanem boldog párkapcsolatban is él, ám nem indult minden zökkenőmentesen.

Horváth Csenge ki akar lépni édesanyja árnyékából Forrás: TV2

"A páromat, Patrikot édesapám által ismertem meg, a tanítványa volt. Majd elmentünk közösen fellépni, ahol Patrik táncolt, én énekeltem. Ezután kaptam tőle egy üzenetet, amiben randit kért, majd minden jött magától. Édesapám örült nekünk, mivel ismerte, kedvelte őt. Édesanyámmal viszont finoman szólva is viharosan indult a kapcsolatuk: részben azért is, mert Patrik öt évvel idősebb nálam, és mert az első szerelem az életemben. Ő egy anyatigris - eleinte óvott, féltett a barátomtól. Idővel persze megbékélt vele, bár tény, hogy tipikus anyóspajtás sosem lesz belőle" - mondta Csenge.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.