"Egy hete az ágyból is alig bírok felkelni" - Nagyon rossz állapotban van Damu Roland

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
betegség Damu Roland színész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland a bajban jött rá arra, kik is az igazi barátai. A botrányhős közösségi oldalán osztotta meg követőivel, hogy nagyon rosszul van. 

Damu Roland immáron egy hete, hogy alig bír felkelni az ágyból. Az ezzel kapcsolatos érzéseit pedig Facebookon osztotta meg a követőivel - írja a Blikk.

"Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy egy hete az ágyból is alig bírok felkelni, annyira rosszul vagyok. Nagyon hálás vagyok a sorsnak, hogy kb. még egy hétig ágyban kell maradnom a betegségem miatt. Hálás vagyok a sorsnak, mert megláttam, hogy ki az a két ember, akikre számíthatok. KETTŐ! Miközben fulladoztam és levegőért imádkoztam, éjszaka, egyedül, az jutott eszembe, hogy nemrég, a születésnapomon több mint 2 ezren köszöntöttek fel. És elkezdtem sírva nevetni. De jó. Köszönöm. Sokat tanultam és tanulok ebből. Remélem, ti is" - írta Facebook-bejegyzésében.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.