Ez a fiú Fésűs Nelly lányának, Horváth Csengének a párja: így beszélt kapcsolatukról a tinilány

modell Horváth Csenge Fésűs Nelly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge mindent megtesz a siker érdekében. A 18 éves lány végzős gimnazista, aki a lehető legjobb eredménnyel szeretné zárni az utolsó évét, hogy aztán sikeresen felvételizzen. Emellett modellkedik, játszik egy színdarabban és a családját sem hanyagolja el. 

Csenge, aki megpróbál kitörni édesanyja árnyékából, a Blikknek mesélt szoros időbeosztásáról.

Fiatal vagyok, jól bírom.De az is tény, hogy néha magamat nem tudom összeegyeztetni az időbeosztásommal, azt sem tudom, hol áll a fejem. De az érettségi évében ilyen az élet, és mivel én mindent szeretnék megtenni a jó eredményért, áldozatokat kell hozni."

"Heti kétszer járok szolfézsra, mivel a Zeneakadémiára való bejutás a célom, és nem szeretném a felkészülést az utolsó pillanatra hagyni. Éppen ezért, bár tanultam tizenkét évig zongorázni, a gyakorlásra is kell időt hagynom, hogy szinten tartsam magam. Egyébként, miután hazaérek, mindennap legalább este kilencig tanulok, mert kellenek a jó jegyek" – mesélte Csenge, aki a hétvégén sem pihen.

"Modellmunkákat, fotózásokat általában csak péntek délutántól vasárnap délutánig vállalok, de alapvetően azt szeretem, ha csak hétvégén vannak. Jó péntek délután egy kicsit lejönni a hétről, ejtőzni, de erre ezen a héten például nincs lehetőségem."

Csenge párjával, Patrikkal is megpróbál minél több időt eltölteni.

"Ő Budapesten lakik, így a hétvégén hozzá megyek haza, és olyankor próbálunk minőségi időt együtt tölteni. Néha viccelődöm is, hogy „helló, tudod én vagyok az a lány, aki kicsit eltűnt, a barátnőd" – mondta a tinilány.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.