Úgy tűnik, minden hidat feléget maga mögött Harry herceg és Meghan Markle

Forrás: AFP/Saeed Khan -
Meghan Markle brit királyi család Buckingham Palota Harry herceg
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Harry hercegék lassan minden hidat felégetnek maguk mögött. Egyre valószínűtlenebb, hogy egyszer majd visszatérhetnek a brit királyi családhoz. 

Neil Sean a Sky News Australianak arról beszélt, hogy nem elsősorban a pár botrányos nyilatkozatairól van szó, hanem azokról a projektekről, amelyekben az utóbbi hónapokban részt vettek - írja a Daily Star.

"Meghan nagyon ambíciózus nő, amivel nincs is semmi gond, ezt csodálom benne. De tisztán kellene látnia a dolgokat, és végiggondolni, hová jut mindezzel. Ha végignézed a projekteket, amiben részt vesznek... igen, pénzt kell keresniük, élniük kell valamiből, ezt mind értjük, de minden olyan ízléstelen. Ha egy évre eltűntek volna, és csendes életet élnek, aztán visszaépítik a hidakat... de nem, ők nekiestek mindennek." A szakértő szerint ez a gondolkodásmód nem tett jót Meghan Markle népszerűségének.

Forrás: AFP/Michele Spatari

"Meghan Markle-t nagyon nem kedvelik. Ők ugyan arról beszélnek, hogy a fiatalok szeretik, de amikor kint vagyok az utcákon és filmezek, én nem ezt a visszajelzést kapom."

Neil Sean valószínűleg a pár Netflix-szerződésére, Spotify-podcastjére és Meghan Markle 40x40 projektjére gondolt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.