Polgár Kriszta extrém körülmények között hozta világra kislányát

baba Polgár Kriszta szépségkirálynő kislány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Drámai részleteket árult el Polgár Kriszta a szülésről. Extrém körülmények közt adott életet kislányának, aki időjárási vészhelyzet alatt érkezett. 

Az egykori szépségkirálynő családja a Texas állambeli Houstonban él, ahová lecsapott a Nicolas hurrikán.

"Amikor elfolyt a magzatvizem és rohanni kellett a kórházba, még csak csúnya vihar volt. Aztán mire hazamentünk, hurrikán lett belőle. Eléggé megijesztett minket az érkezése, de szerencsére az utolsó pillanatban megfordult a szél és mi már csak egy picit kaptunk Nicolasból. Nehezen lehet megszokni a kegyetlen időjárást, de már tudjuk, hogyan kell felkészülni és mivel távol vagyunk a parttól, rendszerint gyengülnek a viharok, mire ideérnek" – mondta a Borsnak Polgár Krisztina.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, Polgár Kriszta múlt pénteken adott életet harmadik gyermekének. A kislány a Lana nevet kapta és 2940 grammal, 49 centiméterrel született.

"Az érkezése megtöri a fiú uralmat. Olivér 8, Vincent pedig már 6 éves nagyfiúk. Lufival, táblával, rajzokkal várták haza a hugit" – árulta el Kriszta, aki azt is elmondta, Lana honnan kapta különleges nevét.

"Amerikában szó szerint bárhogy elnevezhettük volna a babát, de mi már nyolc évvel ezelőtt beleszerettünk a Lana névbe, a testvérei is ezt a nevet kapták volna, ha lányok. Nagyon szép a hangzása és nagyon illik hozzá ez a név" – mesélte a szépség, aki kicsit szomorú amiatt, hogy a nagyszülők egyelőre nem találkozhatnak a picivel.

"Szeretném hazavinni Lanát Magyarországra karácsony környékén, ha a vírushelyzet megengedi. Addig viszont csak az internet segítségével láthatják őt a nagyszülők. A következő hetekben kiélvezem a babaillatot a házban. Nem szeretnénk több babát, így az 'utolsó' újszülött hónapokat szeretném magamba szippantani. A kislányunk tényleg teljessé tette a családunkat."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.