"Sz*rkavaró, ennél szánalmasabb nem is lehetne" - Nem kímélik a kommentelők az RTL Klub sztárját, aki zokogva adta fel a játékot

Forrás: RTL Klub -
halál távozás gyász Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogyan arról mi is beszámoltunk, három hét után távozott a Survivorból Tibi. A férfi már Dominikán tudta meg, hogy testvére elhunyt, és bár igyekezett a játékra koncentrálni, nem sikerült úrrá lenni a fájdalmán. A kommentelők azonban a történtek ellenére sem kímélik a játékost, nagyon durván támadják őt. 

"Voltak, akik támadtak, amiért nem jöttem vissza azonnal. Persze, sokan nem tudják, hogy a vírus miatt hetekbe telt volna, mire hazajutok, illetve még karantén is várt volna rám" - mondta el a Blikknek korábbanTibi, akit a gyász ellenére sem kímélnek a kommentelők.

Durva jelzőkkel támadják a közösségi oldalon a férfit.

"Sz*rkavaró, ennél szánalmasabb nem is lehetne" - Nem kímélik a kommentelők az RTL Klub sztárját, aki zokogva adta fel a játékot Forrás: RTL Klub

"arcos harcos legfeljebb...nagy arcban, rosszindulatban és feszültségkeltésben valóban élen járt" - írta az egyik hozzászóló.

"Én nem sajnálom ezt a velejéig gonosz,agresszív embert,még a karjára is egy ököl van tetoválva....Állandóan rinyált, a gyászával takarózik,teljesítmény szinte nulla ,miközben addig sosem gyászolt míg valakibe bele kellett állni.Számomra egy lúzer ez az öreg ember.Maradt volna otthon megélni a gyászt,mert csak megutáltatta magát sok-sok emberrel" - fejtette ki egy másik.

"Sz*rkavaró, ennél szánalmasabb nem is lehetne" - írja valaki.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.