Liptai Claudia: "Most kicsit vérzik a szívem"

Forrás: Liptai Claudia -
hobbi Liptai Claudia kertészkedés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Liptai Claudia számára most véget ér egy korszak, hiszen a rossz idő beköszöntével kedvenc hobbijának, a kertészkedésnek is búcsút inthet.

Fájó szívvel búcsúzik a nyártól Liptai Claudia, aki tavasztól őszig a kertben töltődik fel. A műsorvezető imádja csinosítani családi házuk kertjét, ahol magaságyásban dédelgeti kedvenc zöldségeit, fűszernövényeit. „Nekem a kertészkedés egy olyan hobbi, ami feltölt, kikapcsol. Olyan érzésem van, amikor a növényeimmel foglalkozom, hogy szívem szerint sosem hagynám abba, hogy csinálnám még. Most kicsit vérzik a szívem, hiszen az imádott palántáimtól, amiket tavasz óta nevelgettem, el kell köszönnöm. Jövőre elölről kezdhetem szinte az egészet" – mondta a 95.8 Sláger FM-en Liptai Claudia, akit gyerekkorában egy cseppet sem érdekelt még a kertészkedés.

„Gyerekként imádtam rajzolni. Nekem az egy olyan hobbi volt, amivel órákat tudtam tölteni. Annyira kinőtte magát a dolog, hogy szabadtéren is rajzoltam, leginkább portrékat. Azonban olyan lassú voltam, hogy mire elkészült a portré, az alany szinte beleöregedett" – tette hozzá a műsorvezető, aki azóta – a kertészkedés mellett – a cukrászkodásban és az ételfotózásban találta meg a feltöltődés kulcsát.

Forrás: Liptai Claudia

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.