Balhé a stúdióban, keményen beszóltak Tóth Gabinak: "Olyantól fogadom el ezt a tanácsot, aki el tudja ezt jobban énekelni"

Tóth Gabi balhé TV2 kieső Sztárban sztár leszek! elődöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Sztárban sztár leszek! első elődöntőjéből minden zsűritag három versenyzőt vihet magával az élő show-ban. A legtöbb énekes szomorú beletörődéssel fogadja a mentorok kritikáját és döntését, Martin azonban nem tartozik közéjük.

Majka csapatában versenyzett Martin, aki George Michael dalát adta elő. A zsűrinek nem tetszett a produkció, többen is elmondták a véleményüket, ami az énekesnek egyáltalán nem tetszett, és keményen visszaszólt Tóth Gabinak.

"Őszinte leszek veled, Gabi, olyantól fogadom el ezt a tanácsot, ha megharagszol, ha nem, aki el tudja ezt jobban énekelni, meg akinek megvan hozzá az adottsága, tehetsége. Ha idejön egy Király Viktor, ő elmondja nekem, hogy ez van a bablevesben, megfogadom" - mondta Martin, hozzátéve, neki is az ideje és a pénze ment el erre a versenyre, ezért elmondja a véleményét.

Gabi belement a vitára, elmondta Martinnak, hogy nem érdekli a véleménye, szakmailag jót akartak neki, tanácsokkal akarták ellátni. Martin belevágott az énekesnő szavába, mire Gabi rendreutasította, majd kiküldte a stúdióból.



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.