Betelt a pohár: a bíróságra megy Korda György és Balázs Klári

Forrás: MTI/Mészáros János -
Korda György Balázs Klári videó bíróság fellépés feljelentés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Korda György és Balázs Klári megelégelték, hogy a nevüket felhasználva csapják be a rajongóikat, és úgy döntöttek, bíróságra mennek. Az énekesnő egy bosszús hangvételű posztban számolt be a hivatalos Facebook-oldalukon a jelenségről, amit képtelenek szó nélkül hagyni.

"Kedves Rajongóink! Tudomásunkra jutott, hogy minden koncertünket videóra vesznek és DVD vagy egyéb formában értékesítik! Egy bizonyos csoport rendszeres jár emiatt a koncertjeinkre. Természetesen ez nem csak ránk nézve jogsértő, hanem az Artisjus Jogvédő irodának is el kell majd számolniuk és az EJI Előadói Jogvédő Irodának is jogdíjat kell fizetniük minden dal után. Mi ezekhez az anyagokhoz a nevünket nem adtuk és nem adjuk! A minőségért és semmi egyébért felelősséget nem vállalunk! Kérjük, akik ilyen DVD-t vagy CD-t vásárolt, nálunk ne reklamáljanak!"

- írta Klárika, aki a Bors megkeresésére elárulta, hogy ügyvédhez fordulnak az igazságtalanság miatt.

Forrás: MTI/Mészáros János

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.