Demcsák Zsuzsa meglepő vallomása: "A meztelenséggel semmi bajom sincsen, de...”

Forrás: sajtoszoba.tv -
Demcsák Zsuzsa Dancing with the Stars meztelenkedés tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton elindult a TV2 nagyszabású produkciója, a Dancing with the Stars, amelyben Demcsák Zsuzsa is megmutatja, mire képes a táncparketten. A műsorvezető a lépéseknél jobban a falatnyi táncruháktól fél, amelyben sokkal többet kell magából mutatnia, mint eddig valaha. 

Demcsák Zsuzsa többek között arról mesélt Lilunak: kicsit tart attól, hogy szombattól minden hétvégén falatnyi ruhában kell megmutatnia a tánctudását a TV2 színpadán.

"Ez érdekes, merthogy ezek a ruhák nagyon sokat mutatnak, én pedig nem szoktam azért magamból ennyit mutatni" - kezdte Zsuzsa, aki hozzátette, hogy nem a meztelenséggel van baja.

"Nem. Alapvetően a testtel, a testiséggel, a meztelenséggel semmi bajom sincsen, de van két tinédzser gyerekem és az ember nem mutogatja magát.

Dancing with the Stars: Szombaton elindul a TV2 nagyszabású showja Forrás: sajtoszoba.tv

Mint ahogy annál szerintem rosszabb nincsen, mint amikor egy nő nincsen tisztában a korával, és feleslegesen túl sok bőrfelületet mutogat magából. Szerintem az nem elegáns, nem szép. És itt azért úgy van, hogy az a minimum, hogy combtetőig felsliccelt, köldökig dekoltált, tehát amiket én automatikusan így húzok össze, úgyhogy ezt meg kell szoknom" - magyarázta a műsorvezető, aki furcsa helyzetben van, hiszen az elmúlt években azon volt a hangsúly, hogy eltakarja formás idomait.

"Mondjuk 20 éven át azzal foglalkoztunk, hogy ne a külsőnket nézzék, hanem azt, hogy mi van a fejünkben. És akkor megszokjuk, hogy próbáljuk eltakarni a külső adottságainkat, vagy nem arra helyezni a hangsúlyt. Most meg azt kell megszoknod, hogy amit eddig megszoktál, azt felejtsd el"

- tette hozzá Zsuzsa.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.