Drámai döntés: kétszer küldte haza ugyanazt a lányt Majka

Majka Schlesser Stephanie Sztárban sztár leszek! elődöntő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vasárnap, a Sztárban sztár leszek! első elődöntőjében Majka drámai döntést kényszerült meghozni. A rappert megviseli, ha mások életéről kell döntenie.

Majka először hazaküldte Schlesser Stephanie-t, a csinos lány nem ülhetett le a három szék egyikére sem. Majd hosszas töprengés után a rapper meggondolta magát, és visszahívta Stephanie-t. Aztán már úgy tűnt, a lány sikerrel jár, bekerül az élő show-ba, de jött Alfréd, a fiatal rapper, akit Majka Stephanie helyére ültetett le.

"Megviselt, nagyon nehéz döntés volt. Főleg mert az a lány elég jó volt, tehetséges, dögös, igazi jó csaj. De nagyon kemény, amikor más életéről kell dönteni, és nagyon fájó, hogy ezt kellett tennem" - mondta a Blikknek Majka. Elárulta azt is, hogy később megbeszélte a lánnyal a történteket.
"Ott, a forgatáson már nem sikerült ezek után beszélnünk, de pár hét múlva egy koncertünkön találkoztunk, és akkor átbeszéltük az egészet. Tényleg nagyon sajnáltam, hogy ezt a döntést kellett meghoznom, de nem tehettem mást. Egyszer előfordult, hogy azért nem vittem tovább valakit, mert ugyan nagyon jó produkciót mutatott, de éreztem, hogy élhetetlen lett volna a közös munka vele. Ilyenkor ezt is figyelembe kell venni."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.