Hamarosan megjelenik Krausz Gábor első könyve: a családjáról is mesél benne a sztárséf - Videó

Krausz Gábor videó Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ismét a séfeké a főszerep a TV2 képernyőjén: az idei évadban a Séfek Séfjének korábbi sztárja, Krausz Gábor ismét szerepet kapott a gasztro-realityben. A sztárszakács a Life.hu-nak elmesélte, miként éli meg a forgatásokat, mi az a dolog a konyhában, ami igazán közel hozza a versenyzőket a szívéhez, valamint az is kiderült, miért tartotta fontosnak Gábor, hogy egy hamarosan megjelenő könyvben meséljen a családjáról.

"Egy olyan műsort próbáltunk meg összehozni, ami egy kicsit megmutatja a valóságot, hogy a konyhában hogy működik a konyha, a napi folyamat. Nyilván ezt átadni teljesen nem lehet egy ilyen szórakoztató gasztroreality keretein belül, de próbáltuk, és mi ugyanolyanok vagyunk az életben is. Itt annyi a nehézség, hogy ugye itt vannak versenyzők, akik hát finoman szólva sem biztos, hogy a konyhára születtek, de mindenkinek meg kell adni az esélyt, hogy bizonyítson" - mesélte Gábor.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.