A rajongók teljesen lázba jöttek: lehet, hogy jön a baba Rácz Jenőéknél? - Fotó

Forrás: Instagram -
fotó házasság Rácz Jenő babavárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rácz Jenő és szerelme, Gyuricza Dóra július végén titokban házasodtak össze. A sztárpárosra jó ránézni, hisz ragyognak a boldogságtól, így nem is csoda, hogy mindenki azt találgatja, vajon mikor jön a baba. 

Rácz Jenő és felesége, Gyuricza Dóra között dúl a szerelem. Így nem is csoda, hogy a rajongók már alig várják a nagy bejelentést, mikor bővül a közkedvelt séf családja. Jenő pár órája posztolt egy képet feleségével, ami mellé három szívecskét tett, ami elég volt a rajongóknak, hogy beinduljon a fantáziájuk.

"Dóri múltkor nyilatkozta, mikor a gyerekről volt szó, hogy "kicsi" pihi, aztán jöhet a baba. Ez a "kicsi" idő letelt, én nagyobb összeget tennék rá, hogy jön a baba.. nem véletlen a három szívecske... miért pont 3?? @chefjenoracz választ várunk "

"ők nagyon hangoztatták, hogy nemsokára jön a baba..bár úgysem fognak semmire sem reagálni, a lánykerest is hónapokkal később osztottak meg a néppel, a lagzi is hetpecsétes titok volt..."

"mikor jön a baba ? "

- kommenteltek a rajongók, de egyelőre Jenő oldaláról még nem érkezett válasz.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.