Bizarr: Édesanyját veszi el feleségül a 22 éves lány exvőlegénye

bizarr házasság anya-lánya ex-vőlegény
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elképesztő sztorit osztott meg Instagram-oldalán egy fiatal lány: kiderült, hogy édesanyja holnap házasodik újra, de nem akárkivel. Marisa exvőlegényéhez megy hozzá. 

"Na ki megy holnap hozzá az exvőlegényemhez?" - kérdezte Marisa TikTok videójában, majd sokak döbbenetére gyorsan meg is válaszolta a kérdést: "Az anyám". Marisa exvőlegénye a lánnyal egykorú, még a középiskola alatt kezdtek el járni. 16 évesen eljegyezték egymást és a lány szüleivel laktak egy fedél alatt. Marisa végül úgy döntött, hogy szakít a fiúval, aki érdekes módon ezután is gyakran meglátogatta az édesanyját - írja a Bors.

- mesélte Marisa.

Később azonban kiderült, hogy nemcsak az anyai szeretet köti össze őket, kapcsolatuk odáig fajult, hogy összeházasodnak. A kommentelők persze elárasztották a fiatal lányt jó tanácsokkal, hogyan tegye tönkre édesanyja esküvőjét, talán a legújabb posztjából kiderül majd, hogy zajlott a nagy esemény.

@marisakylie

##duet with @marisakylie

♬ My Mom - Eminem

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.