Meghökkentő: Neten rendelt spermával végzett inszeminációt saját magán egy nő

Forrás: Shutterstock -
terhesség spermadonor inszemináció mesterséges megtermékenyítés sperma
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 33 éves Stephenie Taylor szeretett volna egy kistestvért gyermekének, viszont nagyon drágállotta a termékenységi klinikák árait. Így úgy döntött, hogy online rendel spermát, majd pár YouTube-videó megtekintése után saját magának végezte el az inszeminációt. 

Stephenie Taylor nagyon szeretett volna kistestvért egyetlen gyermekének, de nem akart új kapcsolatba bonyolódni, és azt sem engedhette meg magának, hogy több százezer forintot ott hagyjon egy termékenységi klinikán. Így megtervezte teherbe esését: vásárolt egy megtermékenyítő készletet az eBay-en, majd egy alkalmazáson keresztül spermát is rendelt online - írja a The Sun.

Stephenie Taylor a neten rendelt spermával termékenyítette meg önmagát. Forrás: Shutterstock

Taylornak mindössze egy napba telt, amíg megtalálta a megfelelő donort, aki azt mondta neki, hogy családcentrikus férfi, és nincs súlyos egészségügyi problémája. 2020-ban, miután több hétig oda-vissza üzengettek, a férfi személyesen adta le a spermáját az otthonában. Két héttel később Taylor izgatottan tapasztalta, hogy sikeresen megtermékenyítette önmagát. A kis Eden októberben született meg és anyukája csak úgy ragyog a boldogságtól.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.