Izgalmas jelenet szivárgott ki a Szex és New York legújabb évadából - Videó

jelenet Mr. Big sorozat videó Szex és New York Carrie Bradshaw
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már minden rajongó izgatottan várja, hogy megjelenjen végre a Szex és New York legújabb évada. Az HBO Max most megkönyörült a rajongókon és a 2021-es Emmy-díjátadón bemutattak egy pár másodperces előzetest.

Bár még nincs konkrét dátum arra, mikor láthatjuk a Szex és New York legújabb évadát, az biztos, hogy a forgatások már javában zajlanak. Kiszivárgott már 1-2 fotó, melyen például a Carrie Bradshawt és Mr. Biget alakító párt kapták lencsevégre, most viszont maga az HBO kedvezett a rajongóknak azzal, hogy a 2021-es Emmy-díjátadón a hamarosan érkező televíziós újdonságaikból vágtak össze egy izgalmas előzetest.

A pár másodperces előzetesben feltűnik a három barátnő és természetesen Mr. Big is. A jelek szerint Carrie és Big között még mindig dúl a szerelem, a három barátnő pedig stílusosabb, mint valaha. A rajongók legnagyobb sajnálatára Samantha nem tűnik már fel a sorozatban, de a helye nem marad üresen. A sorozat készítői egy teljesen új figurát hoznak be, akit nem más, mint az Empire sorozatból ismert Nicole Ari Parker alakít majd.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.