Jeles Eszter mintha megérezte volna korai halálát: ezt az idézetet tette közzé a halála előtt

Forrás: Kincsem Park -
baleset zsoké Jeles Eszter lovassport
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az egész országot megrázta Jeles Eszter, a fiatal nyíregyházi zsokélány halálhíre. A sportoló két héttel ezelőtt szenvedett súlyos balesetet Isztambulban a Fegentri Amatőrlovas Világbajnokságon.

Borzalmas baleset történt két héttel ezelőtt Isztambulban. A Jeles Eszter előtt haladó francia lány elesett a lovával, s mivel Eszternek esélye sem volt őt kikerülni, így lovával hatalmasat bukott. A fiatal lány súlyos fejsérülést szenvedett, 13 napig küzdöttek az életéért, de hiába, nem tudták már megmenteni.

Jeles Eszter 5 évvel ezelőtt mintha megérezte volna saját halálát. Forrás: Kincsem Park

A tehetséges fiatal sportoló gyakran posztolgatott Facebookon kedvenc lovairól és a Kincsem Parkban elért sikereiről. A Ripost felfedezte, hogy 5 évvel ezelőtt egy olyan idézetet tett közzé, mellyel mintha megérezte volna halálát. Az idézet a szintén fiatalon elhunyt Paul Walkertől származott és így szólt:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.