Sokkoló: Már a Blaha Lujza téren is feltűnt egy földönkívüli: fotó is készült róla

Forrás: NASA -
ufó földönkívüli Blaha Lujza tér
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyre többször jelennek meg földönkívüliek a világ minden táján, úgy tűnik, hogy ez alól Magyarország és a Budapesten található Blaha Lujza tér sem lehet kivétel. 

A Metropol fülelt le egy földönkívülit, aki a Blaha Lujza tér körül ólálkodott Budapesten. Szerencsénk volt, ugyanis a nagy ho-ho-horgász is épp arra járt és elkapta a zöld ufót. Végül olyan jóban lettek, hogy a földönkívüli az ölébe kapta a magyar rajzfilmhőst és együtt indultak el megmenteni a világot. A duóról egy jópofa rajz is készült a Corvin Áruház raktárajtaján. A fotót itt tudod megtekinteni.

UFO tűnt fel a Blaha Lujza téren. Forrás: NASA

Legutóbb Lotfi Begi videója tartotta lázban az embereket, aki Nyíregyházán videózott le egy megmagyarázhatatlan, alakváltó földönkívüli jelenséget. Kriston Endre földönkívüli szakértő szerint a jelenséget nevezhetjük UFO-nak, vagyis ismeretlen eredetűnek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.