Ördög Nóra nem kímélte a séfeket: komoly próbatétel elé állította őket

Forrás: TV2 -
Krausz Gábor Wolf András Vomberg Frigyes Ördög Nóra Séfek séfe
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ördög Nóra próbatétel elé állította a Séfek séfe zsűritagjait, akik igen szigorúak voltak a versenyzőkkel: ezt kellett tenniük a séfeknek, hogy bizonyítsák: jogosan kritizálják az indulókat.

Bizony szigorú kritériumoknak kell megfelelniük azoknak, akik be szeretnének kerülni a Séfek séfe műsorába. Krausz Gábor, Vomberg Frigyes és Wolf András minden elkészült ételt megkóstolnak, csak az ízek és a küllem alapján döntenek arról, ki érdemli meg a továbbjutást. Ördög Nóra, a műsorvezető azonban úgy vélte, a séfek kezdenek kicsit túlságosan szőrösszívűek lenni.

Ördög Nóra tesztelte a séfeket Forrás: TV2

"Kicsit szigorúak vagytok" - kezdte Ördög Nóra, aki úgy döntött, próba elé állítja a séfeket, hogy ellenőrizze, jogosak-e az elvárásaik.

Nagyon sokszor kritizáljátok a versenyzőket, hogy nem sikerül három egyforma adagot kitálalniuk a tányérokra az elkészült művekből; nézzük meg, hogy nektek sikerül-e"

Séfek Séfe minden hétköznap este 20:40-től a TV2-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.