Kucsera-Tápai Szabina három hónapja adott életet harmadik gyermekének. A sportoló anyuka most bevállalta, hogy megmutatja szülés utáni testét követőinek. 

Tápai Szabina is csatlakozott ahhoz a kezdeményezéshez, hogy akkor is szeressük a testünket, ha az adott pillanatban épp nem tökéletes. A háromgyerekes anyuka Instagram-oldalára töltött fel egy bikinis fotót, melyen három hónappal kislánya születése után látható. A fotó mellé az alábbiakat írta:

Pénteken lesz 3 hónapos Bella. Ő a 3. gyerkőc, akit a testem kihordott, most pedig táplál, mert anyatejes baba. Igazából magamnak és az utókornak készültek a képek. De ma ebben a borongós időben feltettem a kérdést, hogy kíváncsiak vagytok-e rá? Jelenleg 95%-ban igen. Így, hát itt van. Hozzáteszem, igyekeztem előnyös pózba vágni magam, bár lehet, hogy az S-es fürdőruha kissé korainak bizonyult. Ez vagyok én a 3. gyermekem születése után 3 hónappal. Mindenki máshogy alakul, és mindenki úgy tökéletes, ahol tart. Én most így szeretem magam. "

A fotót itt tudod megnézni.

Tápai Szabina megmutatta testét három hónappal harmadik gyermeke születése után.Forrás: TV2

Szabina már 9 nappal harmadik gyermeke születése után is megmutatta rajongóinak a testét. Egy biztos: nincs miért szégyenkeznie a sportos anyukának.