Újabb videók kerültek elő Majkáék esküvőjéről: a menyasszony és Ördög Nóra is az asztalon táncolt - Videó

buli esküvő házasság videó Majka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 év után kimondta a boldogító igent Majka és Hajni. Nagyszabású esküvőjük három napig tartott, s bár már számos képet láthattunk a rendezvényről, most újabb videók láttak napvilágot. 

Majka és Hajni 11 év után keltek egybe, de megérte ennyit várni. Talán joggal mondhatjuk, hogy az övék volt az év esküvője, melyre számos magyar híresség is hivatalos volt. Bár a Hot! Magazin megosztott már számos exkluzív fotót az esküvőről és a lagziról, a Bors most felfedezte, hogy Majka étteremtulajdonos barátja is felrakott pár rövid videót Instagram-oldalára.

A videó megörökíti, ahogy Hajni és Majka kimondják a boldogító igent, és felhúzzák egymás ujjára a gyűrűt. Azt is láthatjuk, hogy Pápai Joci és Caramel is fellépett a nagy eseményen. A végén pedig már annyira jó volt a hangulat, hogy Hajni és Ördög Nóri is a pulton táncolt: előkerültek a levegőbe dobott húszezresek is.

Hajni sokáig az esküvő hatása alatt állt, újdonsült férjének Instagram-posztjában mondott köszönetet azért, amiért Majka megteremtette biztonságot jelentő otthonukat és megtanította szeretni az életét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.