Gólyahír! Úton van Czutor Zoltán hatodik gyermeke: az énekes felesége, Zsanett babát vár

Fotó: Marton Szilvia/Origo -
Belmondo Czutor Zoltán gyermek várandósság
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Elmondhatatlanul boldog Czutor Zoltán, ugyanis úton van a hatodik gyermek: húsz évvel fiatalabb felesége, Zsanett gyermeket vár. 

Hatalmas az öröm Czutoréknál, ugyanis nemsokára bővül a család: a Belmondo frontemberének felesége, Zsanett kisbabát hord a szíve alatt.

Zoli a Blikknek elmondta, hogy képtelen volt nemet mondani felesége kérésére, amikor felvetődött a harmadik közös baba gondolata.

Czutor Zoltán felesége, Zsanett kisbabát hord a szíve alatt Fotó: Marton Szilvia/Origo

"Zsani egy-két éve már forgatja a fejében ezt a baba dolgot. Nyilván nekem már egészen sok gyermekem van, mert az öt azért, akárhogyan is nézzük, nem kevés. Viszont Zsanettől eddig csak fiú- gyermekeim születtek, ő pedig nagyon szeretne egy kislányt is. Felvetődött bennem a kérdés, hogy vajon annak ellenére, hogy már van sok gyermekem, megtehetem-e azt a szerelmemmel, az életem párjával, hogy elveszem tőle azt a lehetőséget, hogy szüljön egy lányt is, vagy legyen a fiainak is egy édestestvére, aki kislány?!

Arra a következtetésre jutottam, hogy teljesen mindegy, hogy én hány éves vagyok, ha mi szeretjük egymást, akkor meg kell adnom a feleségemnek azt a lehetőséget, hogy szüljön egy kislányt is"

- mondta a lapnak a zenész, aki azt is elárulta, hogy a baba egészséges, a nemét viszont egyelőre még nem tudják.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.