Sokkoló: Kiesett egy helikopterből a világhírű énekes - Fotó

Liam Gallagher helikopter baleset Oasis esés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Furcsa dolog történt az Oasis zenekar frontemberével, Liam Gallagherrel.

Liam Gallagher a Twitteren mesélte el követőinek, hogy legutóbbi koncertje után furcsa baleset érte. Az énekes azután zuhant ki egy helikopterből, hogy fellépett az angol Wight Fesztiválon. A 48 éves Liam megmutatta az esés közben keletkezett sérüléseit is, az orra állítólag el is tört.

Azt nem tudni, hogy történt a morbid baleset, és az sem világos, pontosan milyen magasságból zuhant le, de az egyik követőjének megígérte, hogy hamarosan mindenről beszámol, és egy videót is posztol erről.

Liam egy későbbi tweetben sűrű bocsánatkérések között azt közölte, hogy el kell halasztania belfasti fellépését, ugyanis a sérülése miatt nem tud úgy hangokat képezni. Ezzel egy időben megígérte, hogy amint tudják, bepótolják a fellépést, most azonban pihenésre van szüksége.

Az Oasis frontembere korábban súlyos függőségéről vallott, és elárulta, hogy kokain helyett egyszer még a saját bőrét is felszívta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.