Karissa Rajpaul kerekebb feneket akart, de belehalt az eljárásba.

Tragikus módon hunyt el egy pornósztár, miután még tökéletesebb alakja érdekében úgy döntött, feltölteti fenekét. A 26 éves lányon egy illegális beavatkozást hajtottak létre, amit egy anya-lánya páros vállalt el saját otthonukban. 

Karissa még szelfizett is műtét közben, sőt, követőinek is elárulta, hogy épp fenéknagyobbításon vesz részt. Libby Adame és lánya, Alicia cseppfolyósított szilikonkeveréket fecskendeztek Karissa fenekébe, pár nap elteltével azonban a lány rosszul lett és meghalt. Az illegális plasztikai sebészek egy hónap alatt három ilyen beavatkozást vállaltak el. Jelenleg szabadlábon védekeznek, tárgyalásukra csak később kerül sor.

Az anya-lánya páros orvosi minőségű szilikont kevert össze olyan anyaggal, amivel az ablakokat tömítik, feltehetően ez okozta Karissa halálát.

Ha a veszélyes keverék a véráramba kerül, megtámadja a szívet, az agyat és a veséket. Ki kell derítenünk, hogy vannak-e más áldozatok, akik maradandóan eltorzultak vagy esetleg elhunytak a beavatkozás miatt – mondta a rendőrségi szóvivő. 

A fiatal pornós valószínűleg karrierje miatt vállalta be a beavatkozást, hogy még dögösebb legyen - írja a Daily Star cikke alapján a Bors.