Már a játék feléhez érkezett a Survivor, és még a vak is látja, hogy Bálint és Zsófi között valami kibontakozni látszik...

A Survivor hétfői adásában egyesült a két törzs, és míg Gáspár Evelint és Catherine Dedericket a Holtak szigetére száműzték, a másik tíz játékos a Guazabara törzsbe került, egy vadonatúj szigetre. Az egyesülés után rögtön elindult a taktikázás; és bár úgy tűnik, a civilek és a celebek továbbra is kitartanak régi csapattársaik mellett, Zsófi és Bálint egyre több időt töltenek együtt, és több játékos is úgy véli, hogy valami alakul köztük.

Survivor Zsófi és Survivor BálintForrás: RTLKlub

Először Sánta Juliskának tűnt fel, hogy Bálint ahelyett, hogy a hálózsákján aludt volna, odabújt az éjjel didergő Zsófi mellé, hogy felmelegítse, később pedig Kabát Peti beszélgetett el barátjával, Bálinttal a lányhoz fűződő viszonyáról.

,,Nehogy bízzál benne és az ujjai köré csavarjon, ne legyél naiv! Ha tetszik neked csak egy kicsit, vagy te tetszel neki, ő nem hülye. Beszerelmesedsz itt, love in the air" – mondta Kabát Peti a barátjának, akit Bálint nemes egyszerűséggel kiröhögött, és megígérte neki, hogy nem lesz köztük semmi.

Nemcsak a játékosok, de a kommentelők is összeboronálták Zsófit és Bálintot.

És meg eskü össze is illenek  

"Taktika vagy vonzódás, mindegy, ami a műsor tipusát illeti, mindkettőnek jól jön,mint egy divatos ruha és mindkettő helye a döntőben van, szerintem"

"Remélem, összejönnek, szép pár lennének! Szerintem a szerelem többet ér 20 milliónál..."

- olvasható a kettejükről szóló poszt alatt.