"Össze is illenek" - Egymásba habarodott az RTL Klub két sztárja?

Forrás: Shutterstock -
Survivor Zsófi celeb Survivor Bálint Survivor sztár RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Már a játék feléhez érkezett a Survivor, és még a vak is látja, hogy Bálint és Zsófi között valami kibontakozni látszik...

A Survivor hétfői adásában egyesült a két törzs, és míg Gáspár Evelint és Catherine Dedericket a Holtak szigetére száműzték, a másik tíz játékos a Guazabara törzsbe került, egy vadonatúj szigetre. Az egyesülés után rögtön elindult a taktikázás; és bár úgy tűnik, a civilek és a celebek továbbra is kitartanak régi csapattársaik mellett, Zsófi és Bálint egyre több időt töltenek együtt, és több játékos is úgy véli, hogy valami alakul köztük.

Survivor Zsófi és Survivor Bálint Forrás: RTLKlub

Először Sánta Juliskának tűnt fel, hogy Bálint ahelyett, hogy a hálózsákján aludt volna, odabújt az éjjel didergő Zsófi mellé, hogy felmelegítse, később pedig Kabát Peti beszélgetett el barátjával, Bálinttal a lányhoz fűződő viszonyáról.

,,Nehogy bízzál benne és az ujjai köré csavarjon, ne legyél naiv! Ha tetszik neked csak egy kicsit, vagy te tetszel neki, ő nem hülye. Beszerelmesedsz itt, love in the air"

– mondta Kabát Peti a barátjának, akit Bálint nemes egyszerűséggel kiröhögött, és megígérte neki, hogy nem lesz köztük semmi.

Nemcsak a játékosok, de a kommentelők is összeboronálták Zsófit és Bálintot.

"Taktika vagy vonzódás, mindegy, ami a műsor tipusát illeti, mindkettőnek jól jön,mint egy divatos ruha és mindkettő helye a döntőben van, szerintem"

"Remélem, összejönnek, szép pár lennének! Szerintem a szerelem többet ér 20 milliónál..."

- olvasható a kettejükről szóló poszt alatt.

"Ennél gusztustalanabb dolog nincs" - teljesen kiborult a Survivor kiszavazott játékosahttps://www.life.hu/eletmod/20210921--ennel-gusztustalanabb-dolog-nincs-teljesen-kiborult-a-survivor-kiszavazott-jatekosa.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.