A ballonos víz nemcsak egészséges, de környezetbarát is - Videó

víz környezetvédelem egészség vízfogyasztás hidratáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A vízfogyasztás fontosságát nem lehet elégszer hangsúlyozni, ugyanakkor arra is jó lenne figyelni, hogy ne terheljük rengeteg műanyag palackkal a környezetünket. A ballonos víz mindkettőre jó megoldás, akár otthon, akár a munkahelyeken.

Az egyik legnagyobb tévhit, hogy azért, mert valaki egy irodában ül egész nap, és nem végez fizikai munkát, nem kell vizet fogyasztania. Nyári időszakban a meleg idő miatt fokozottan oda kell figyelni a megfelelő folyadékbevitelre, de az év minden napján ügyelni kell arra, hogy elegendő vizet fogyasszunk. Ez egy felnőtt ember esetében minimum 2 liter víz.

A ballonos víz nemcsak a vízpótlás, de a környezetvédelem szempontjából is jó megoldás lehet, de ezek mellett számos érv szól mellette:

Mi történne a testünkkel, ha csak vizet innánk?https://www.life.hu/eletmod/20180628-mi-tortenne-a-testunkkel-ha-csak-vizet-innank.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.