Alig bírja ruhájában tartani formás kebleit Tóth Andi - Videó

videó mellek Dancing with the Stars Tóth Andi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szombaton indul a Dancing with the Stars második évada, amelyben Tóth Andi is megmutatja, mire képes a táncparketten. A TV2 műsorának promójában egy kis izelítőt is láthatunk az énekesnő csipőmozgásából, illetve abból, miként próbálja kordában tartani hatalmas kebleit.

Szeptember 25-én, szombaton 20:00-kor indul a Dancing with the Stars második évada, amelyben a tévénézők Tóth Andit egy teljesen új oldaláról is megcsodálhatják.

Ami viszont garantált, hogy hétről hétre vadítóan szexi ruhákban láthatjuk majd az énekesnőt. Ebből kaptunk már egy kis ízelítőt a TV2 nagyszabású műsorának promó videójában is, amelyben nehéz másra koncentrálni, mint Andi mélyen kivágott ruhájára, amelyből majdnem kibuggyanak a mellei.

"Tóth Andi vagyok, énekeső, sokak szerint botrányhős. Remélem, ebben a műsorban tényleg botrányos leszek... botrányosan jó!" - állítja a videóban a fiatal tehetség.

@dancingtv2

Szerintetek is botrányosan jó lesz Tóth Andi a Dancing with the Stars-ban? Első élő show szombaton 20.00-kor a TV2-n! #dancingwiththestars#tv2

♬ eredeti hang - Dancing with the Stars TV2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.